Blog

Şmecherul strigă STOP ŞMECHERIEI

În faţa Gării de Nord este o parcare ca oricare alta, „bine păzită” de bine-cunoscuţii parcangii. La orice oră din zi le plăteşti o taxă parcangiilor aşa cum plăteşti oriunde nu sunt parcări în Bucureşti, dar unde se ridică într-o veselie maşini dacă opreşti neregulamentar.

În parcarea din faţa Gării am observat chiar în prima zi de campanie electorală afişul de aici. În varianta electronică de pe site-ul lui Chiliman nu apare scris faptul că afişul tipărit este produs pe banii Municipalităţii. Nici faptul că în ultimi 4 ani fiecare cetăţean care a plătit parcarea după ora 16 (sau după anumite ore) a fost fraierit. Nici Poliţia locală, nici Primăria sector 1 nu au informat bucureştenii (prin orice formă de publicitate) că parcarea după anumite ore este gratuită. Niciodată.

Şmecheria la care face apel în campanie primarul Andrei Chiliman este aceea că atrage atenţia asupra şmecherilor care ne cer bani ilegal pe parcare abia astăzi, după începerea campaniei electorale. Ca şi când Andrei Chiliman nu a fost în funcţie de câteva mandate, ca şi când abia astăzi a aflat despre această mafie a parcărilor şi ca şi când abia acum Poliţia comunitară care ar fi trebuit să se ocupe de parcangii (după anumite ore) nu ar fi în subordinea Primăriei de sector.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *