Paula Herlo în februarie, Andreea Esca în martie la Serile FJSC

Andreea Esca va veni la Serile FJSC în a doua jumătate a lui martie. Din nefericire, operaţia de după accidentul suferit la ski o va imobiliza aproape 6 săptămâni.

Pentru că prezentatoarea Ştirilor ProTV este sub supravegherea medicală, la prima ediţie din 2010 vom sta de vorbă cu reporterii Ştirilor ProTV, Paula Herlo şi Alex Dima. Paula Herlo este jurnalista care (împreună cu Cosmin Stan) a primit cel mai important premiu de televiziune – EMMY (echivalentul Oscarului în cinematografie) – primul care revine unei staţii de televiziune din Europa de Est. Reporterul special Alex Dima este cel care a ridicat premiul de excelenţă al National Association of Broadcasters (NAB) pentru campaniile sociale desfăşurate de Ştirile PRO TV.

Va fi o primă ediţie (în februarie) despre reportajul de televiziune, urmată de o dezbatere (în martie) despre jurnalul de ştiri de televiziune. Dacă interesul pentru jurnalistul Emil Hurezeanu se menţine ridicat (în sondaje), vom avea o dezbatere despre talk-show-ul de televiziune (în aprilie).

În ce-l priveşte pe Mircea Badea, am trimis o invitaţie oficială către pamfletarul Antenei 3. Deocamdată realizatorul emisiunii “În gura presei” nu a transmis niciun răspuns. Dacă Badea va da curs invitaţiei, ar putea fi a doua dezbatere despre pamfletul de televiziune, după cea din mai 2006 cu Huidu şi Găinuşă.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>