Blog

Fulbright Scholar in Athens. Prima săptămână ca researcher într-o universitate americană

Ca Fulbright Scholar in Athens, prima săptămână ca researcher într-o universitate americană a fost așa cum speram. Ca visiting profesor și bursier The Fulbright Program, am fost încă o dată plăcut suprins de organizarea universităților americane. Din prima zi de luni, abia ajuns la Ohio University, E.W. Scripps School of Journalism aveam: cardul de intrare în campus și la bibliotecă. Universitatea mi-au pus la dispoziție un birou personal de lucru, telefon, calculator, internet.

Instituția academică gazdă a răspuns prompt la interesele mele de cercetare. Am fixat deja două interviuri cu profesori de jurnalism pentru prima săptămâna de lucru pe marginea cercetării despre media alternative. Institutul Internațional de Jurnalism a semnalat prezența mea în campus.

Institutul Internațional de Jurnalism SUA

În următorul weekend sunt guest speaker la conferința internațională online ‘Media and Communication Landscape in the New Normal’. Voi conferenția pe tema: Democracy and Social Media. Evenimentul este organizat de The Department of Media and Communication Studies at JIMS – Greater Noida, UP și the Institute for International Journalism (IIJ), Ohio University.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *