Blog

Comunicarea 2.0 va fi lansată la Bookfest

Cartea Comunicarea 2.0 va fi lansată la Bookfest pe 2 iunie 2024, la ora 12:30, la parter, la Cafeneau Artelor. Editura Revista Timpul vă invită la evenimentul de lansare a ediției a II-a a cărții de la Târgul de carte Bookfest. Volumul despre impactul platformelor digitale asupra democrației, economiei și societății contemporane vede lunina tiparului la 20 de ani de la apariția Facebook și la 10 ani după apariția primei ediții a cărții.

Vor lua cuvântul la Târgul de carte Bookfest prorectorul Universității din București, Constantin Vică, cel care semnează Prefața cărții, Georgeta Drulă, prof. de Multimedia la FJSC-UB, prof. dr. Răzvan Rughiniș de la Univ. Politehnică, Facultatea de Automatică și Calculatoare și prof. dr. Camelia Beciu, directoare a Școlii doctorale în Științele comunicării.


Pe 23 mai 2024, de la ora 17:00, la The Coffe Factory din București (Bd. Regina Elisabeta, nr. 54) va avea loc dezbaterea Comunicare și Politică în Epoca Digitală unde se va discuta volumul Comunicarea 2.0 împreună cu studenții FJSC. Dezbaterea va fi moderată de Daniel Nica, prezentator al evenimentului Scena gândirii de la Opera Națională București. Vor lua cuvântul profesorii de jurnalism Aurelian Giugăl și Romina Surugiu și directorul grupului editorial Tritonic, Bogdan Hrib.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *