Blog

Andi Moisescu se întoarce la Serile FJSC

andi_moisescu_ctp

Realizatorul TV, Andi Moisescu, este primul invitat care revine la Serile FJSC în istoria de aproape 10 ani a evenimentului. După ce a răspuns pentru prima oară invitației studenților FJSC în anul 2006 (când a participat împreună cu Cristian Tudor Popescu), gazda emisiunii „Apropo TV” de la ProTV va veni pentru a doua oară la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării, Universitatea din București în această toamnă. L-am invitat de această dată să povestească despre rețeta succesului longevității produselor sale media și despre cum ar trebui să își aleagă tinerii profesioniști modele profesionale de calitate în jurnalism și în publicitate în acest bâlci de pe piață.

andiÎntâlnirea va avea loc joi, 24 octombrie, de la ora 20. Locul de desfășurare: Piața Universității, Facultatea de Chimie din B-dul Regina Elisabeta nr.4-12, sector 1, București, Amfiteatrul R3. Intrarea este liberă.
I-am mai invitat la Serile FJSC în toamna aceasta pe Vlad Craioveanu, Moise Guran și Cătălin Ștefănescu. Datele la care vor da curs invitației mele sunt sau vor fi afișate în scurt timp pe pagina Serile FJSC.

3 Comments

  1. Adriana

    Foarte drăguț din partea lui că vine să ne vorbească!

  2. Honorius

    Andi Moisescu e de fiecare dată un drăguț! Vom fi în sală, la amfiteatrul R3.

  3. Adriana

    Sper să pot ajunge, îmi aduc și colegii de la SNSPA, masteratul AUDIO-VIDEO!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *