Blog

Alex Dima revine la Serile FJSC

Alex Dima revine la Serile FJSC. Marți, 1 noiembrie 2022, la ora 10:00, organizez împreună cu o echipă de „boboci”, prima ediție a evenimentului “Serile FJSC” din anul universitar 2022-2023. Evenimentul va avea loc ȋn amfiteatrul R3 din cadrul Facultății de Chimie, din Bulevardul Regina Elisabeta 4-12.

Studenții FJSC vor discuta cu reporterul ProTV, Alex Dima, despre cum câștigi încrederea publicului și cum construiești un brand de televiziune prin intermediul jurnalismului de calitate. Titlul dezbaterii: Jurnalismul de investigație și brandul „România, te iubesc!” Va fi prima ediție Serile FJSC de după pandemie pe care o voi modera cu public în sală.

Alex Dima este unul dintre cei mai cunoscuți reporteri din România. Este realizatorul unor reportaje de interes public și al unor anchete jurnalistice de succes. Alex urma să devină preot după 9 ani de pregătire în acest sens, dar și-a reconfigurat total viața și a devenit unul dintre cei mai buni jurnaliști din România. Absolvent al Facultății de Teologie Ortodoxă, a fost profesor de religie. A lucrat mai întâi ca jurnalist la Realitatea Tv, acolo unde ne-am și cunoscut. Apoi a devenit reporter la știrile ProTV. Am lucrat împreună cu el în Media Pro, pe vremea când eram realizator și prezentator de emisiuni la InfoPro.

Alex face parte din echipa emisiunii ,,România, te iubesc”, prezentată de Cristian Leonte la Pro TV. Emisiunea a obținut un premiu Emmy în urma campaniei ,,Tu știi ce mai face copilul tău?”, Premiul Radar pentru cele mai bune reportaje, anchete, investigații și pentru cea mai bună emisune informativă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *