Blog

Şmecher, Băsescu şi-a anunţat candidatura neplanificat!

România şmecherilor are candidat la preşedinţie! În mijlocul poporului la Sânnicolau Mare, Preşedintele a recunoscut „spontan” ceea ce ştiam încă din 2004: vrea două mandate. Într-o ţară plină de şmecheri, de mafioţi, de băieţi descurcăreţi, şmecherul politicii româneşti, Traian Băsescu, merită să îi reprezinte.

Fratele Mircea, fiica Elena, micul Boc, activiştii Partidului democrat şi mai nou liberal (Udrea, Videanu şi Berceanu) au motive de satisfacţie: vor trăi bine, probabil şi mai bine! „Independentul” Băsescu, devoratorul de Guverne şi de partide, duşmanul numărul 1 al Parlamentului şi al Justiţiei corupte, se îndreaptă pe braţele mulţimii spre alţi 5 ani de domnie. Ai săi, ai urmaşilor săi şi ai tovarăşilor tovarăşilor săi.

 

4 Comments

 1. vanda

  fermecătorul, nu „şmecherul” Traian Băsescu… Oamenii cu bun-simţ stau departe nu doar de politica din România, ci de România însăşi… o ţară de proşti şi nesimţiţi!

 2. Un prost nesimtit

  Ne bucuram nespus ca inca o proasta nesimtita a ales sa stea departe de Romania!

 3. vanda

  votaţi Băsescu, nu? ce deştepţi sunteţi!

 4. Raluca

  Intr-adevar, cei cu bun simt stau departe si nu fac nimic. De ce sa construiesti, cand poti critica si de ce sa nu insulti pe cei ca tine, cand te poti spala ipocrit pe maini, negandu-te si bucurandu-te de privilegiile oferite in alta tara, construita de altii? 🙂
  La multi adidasi Nike pentru a fugi cat mai rapid de initiativa, domnisoara!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *