Blog

PSD fură chiar tot?

De la bun început, PD-L şi-a conceput campania pentru parlamentare într-un stil negativ. PD pozează în singura formaţiune care „Ţine cu tine”.

PSD-iştii nu au stat prea mult pe gânduri şi au reacţionat: Mai întâi au transformat într-un scandal sloganul PD-L “Ei cu ei. Noi cu voi.” Au copiat mesajul şi i-au deturnat sensul. La afişele pd-liste, au adăugat pe fundal sigla şi culorile PSD în dreptul „Noi cu voi.” Reacţia rapidă a PD-L a fost să lipească afişe-abţibild peste afişele PSD pe care au scris mare: „PSD=Furăm tot!” Cea mai recentă copie la indigo psd-istă este noul slogan al PSD Bucureşti: „D.A.-Te-au furat în ultimii patru ani!”

Impresia pe care o lasă PSD este aceea că s-ar inspira de oriunde. De exemplu, au preluat din campania prezidenţială din SUA cât au putut. Din clipurile de mai jos reies asemănări crase între cele două spoturi: conţinutul mesajului, scenografia, decorul, luminile etc. sunt identice.

Diferenţele ar fi că primul spot este în engleză şi este jucat de mai multe vedete de la Holywood. În cel de-al doilea clip se aude pe fundal piesa “Let me try”, iar Luminiţa Anghel joacă destul de neconvingător, mai multe personaje.

6 Comments

 1. Pingback: Blogoree bligg
 2. Pingback: gofaz.ro
 3. Antonio Momoc

  Campanie originala cu animale agenti electorali, la PNL si PDL!


 4. Tudi

  Doamne ce bine e facut clipul celor din State, acum il vad prima data. Mi-a curs lacrima proverbiala pe obraz cand am vazut clipul.

  Poate despre cel cu Anghel nu aveam asa parere proasta daca il vedeam primul, dar asa cum le-ai pus amandoua unul langa celalalt si cand vezi cu cata nesimtire s-au inspirat…de fapt ce inspirat, copiat aproape cuvant cu cuvant, idee cu idee.

  Macar cei de la PD-L au fost cat de cat originali cu campania lor de guerilla.

 5. Andreea A

  Ce penibila e Anghel in comparatie cu primul clip!! ,,de ce sa votezi?” ,,Tot smecherii conduc!”- cu cat patos spunea ea..mai ca ii curgea si o lacrima! Plagiat scrie pe clipul celor de la psd, atat doar ca Anghel! De fapt, asa cum spuneai si tu, pentru ei e o practica obisnuita sa se inspire putin mai mult! Vezi brichetele rosii cu mesajul ,,D.A. te-ai ars!!!!” cu trimitere desigur la vechea alianta…care ulterior s-a ars si ea insasi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *