În goana după scaunul electric

În vreme ce Tatăl încearcă să ne convingă că se gândeşte serios să nu candideze din cauza Crizei şi că Micul Boc ar putea fi candidatul PD-L la alegerile prezidenţiale, fiica este în campanie pentru europarlamentare. Strategia preşedintelui este în 2009, ca întotdeauna, victimizarea.

Băsescu pozează în victima Crizei, mesajul său fiind următorul: deşi nu sunt afectat financiar de criză la buzunar, mă afectează că am promis să trăiţi bine, iar şomajul ar putea lovi peste 1 milion de români. Preşedintele este gata să nu mai candideze din pricina “derapajului social”, iar publicul ar trebui să îl regrete numai dacă îl compară cu contra-oferta Boc.

Mai mult, victima Crizei mondiale (şi nicidecum a incompetenţei guvernului PD-L-PSD-PC)), preşedintele promite că nu se întoarce în PD-L poziţionându-se deasupra partidelor, ba chiar împotriva lor. În acest moment nu excludem o candidatură independentă a lui Băsescu (cu sprijin neoficial PD-L), o strategie deja câştigătoare pentru “independentul” Sorin Oprescu (sprijinit de PSD) şi probabil şi pentru Elena Băsescu (sprijinită de PD-L).

Cea mai recentă gafă a independentei Elenei Băsescu este “oferta electorală” cu scaunul electric pentru persoanele în vârstă.  Declaraţia fiicei a fost pe televiziunile de ştiri. A apărut între timp şi trailerul superproducţiei Scaunul Electric pe care l-au “piratat” bloggerii inspiraţi de noua bâlbă a fiicei preşedintelui.

2 thoughts on “În goana după scaunul electric

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *