Andreea Esca vorbeşte la Serile FJSC despre criza jurnalismului de televiziune

Andreea Esca va vorbi la Facultatea de Jurnalism pe 28 octombrie 2010, de la ora 12, despre presa de televiziune în vreme de recesiune. Evenimentul va avea loc la sala 614, motiv pentru care locurile vor fi ocupate cu cel puţin o oră înainte.

Dezbaterea reprezintă o oportunitate pentru contestatarii vedetei ProTV să o chestioneze cu privire la calităţile ei de jurnalist şi de manager de presă. 

Ca o consecinţă a crizei, mi-am întrerupt colaborarea cu trustul MediaPro după o muncă de 6 ani în Radio InfoPro. Totuşi nu am motive să număr printre cei care se îndoiesc de profesionalismul Andreei sau al altor jurnalişti din trust. Ba dimpotrivă, sunt unul dintre fanii declaraţi ai Andreei Esca. Cum nu am dileme despre “succesurile” Andreei, aştept şi încurajez întrebările sardonice din partea publicului spectator.

8 thoughts on “Andreea Esca vorbeşte la Serile FJSC despre criza jurnalismului de televiziune

 1. Abia astept sa vina Andreea!
  Era mai bine daca se organiza la R3, in 614 o sa fie super inghesuiala…
  Dar e bine ca vine, nu mai conteaza unde..

 2. Genul de jurnalism de televiziune pe care îl practică Andreea Esca nu are cum să intre în criză. Poate să (ne) adoarmă, să se autohipnotizeze, dar criză?! :)
  Poate vine cu o coafură nouă!!

 3. Cam asta ar fi si abordarea: de ce nu e in criza jurnalismul practicat de Andreea Esca acum cand este criza?

  Si totusi, dincolo de audienta postului, si de la ProTv s-au dat oameni afara…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>