Blog

Elena Băsescu e iarăşi independentă!

Imaginea lui Traian Băsescu şi a PD-L este din nou imaculată, ca după o nouă spălare şi albire. Soluţia de curăţare este Elena Băsescu. Fiica cea mică a preşedintelui a ieşit astăzi într-o conferinţă de presă şi a atacat presa care a dus o campanie orchestrată împotriva ei, adică împotriva partidului ei şi a tatălui ei.

Jucând pe cartea pe care a mizat şi Sorin Oprescu atunci când a păcălit bucureştenii că este independent, în acelaşi fel şi Elena promite să demisioneze sezonier din PDL. Ba mai mult, va căuta cu ajutorul prietenilor şi simpatizanţilor să strângă cele 100 de mii de semnături necesare să se poată înscrie în cursa pentru europarlamentare ca independent.

Evident Elena Băsescu nu va strânge semnăturile, sau dacă le va strânge, nu va câştiga ca independent, într-un sistem electoral gândit şi făcut pentru cei care candidează pe liste. Dar PDL câştigă încă o dată la capitolul imagine, iar preşedintele se poate mândri că fiica lui i-a adus puncte de awareness, crredibilitate şi intenţie de vot.

4 Comments

 1. Omul Negru

  Oprescu nu i-a pacalit pe bucuresteni ca e independent , chiar era .(punct)

 2. Antonio Momoc

  Mai jos un apel sa semnaţi pentru Elena Băsescu! Extras din Catavencu!

  „Vă adresăm un apel disperat: nu o lăsaţi pe Nuţi cea mică a preşedintelui să dispară din viaţa politică! Sprijiniţi candidatura Elenei Băsescu la Parlamentul European! Semnaţi, doar aici, ca să vă daţi votul de încredere! Încrederea că, şi de acum înainte, ne va reprezenta cu succes ca păpuşă Barbie în ştirile agenţiilor de presă internaţionale, desigur. Semnează! Pentru viitorul nostru plin de bună voie chiar contează!

  Nu există succesuri externe fără Elena Băsescu. Fără întîia fiică a ţării în Parlamentul European, ne paşte anonimatul internaţional. Nu lăsaţi destinul ţării pe mîinile cunoscătorilor gramaticii limbii române, semnaţi pentru Elena! Să nu fim egoişti, să nu ţinem pentru noi ceva de care merită să se bucure toată Europa.”

 3. remus

  Cea mai recenta minciuna a lui Basescu este ca Elena ar fi terminat o universitate americana. De fapt, fata lu’ tata abia daca a urmat cursurile James Madison University vreme de 2 semestre. Ha-ha! N-a prea avut succesuri!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *