Anturajul lui Băsescu

Partidul lui Traian Băsescu a decis să se facă scut în jurul Monicăi Iacob-Ridzi, Ministrul Tineretului şi Sportului care a cheltuit peste 600 de mii de euro la organizarea “Zilelor Tineretului”.

Apropiata familiei Băsescu se bucură de protecţia anturajului. La urma urmei fiica cea mică se afişa împreună cu Monica la unul din concertele electorale cu pricina.

După casa de 1 milion de euro a Ioanei Băsescu, după afacerea Popoviciu, după ieşirile fratelui Preşedintelui şi injuriile acestuia împotriva jurnaliştilor care l-au chestionat cum a făcut averea, alt scandal afectează imaginea justiţiarului de la Cotroceni: suspiciunile asupra cheltuirii banilor publici de către Monicăi Iacob-Ridzi.

Voci grele din PDL precum Theodor Stolojan pretind că răul a fost făcut, Ridzi a afectat deja imaginea PDL, iar demisia prietenei Elena Băsescu nu mai ajută cu procente partidul.

Voci cu vechime în partid se declară pentru poză scârbite de atitudinea Ministrului Tineretului. Dar indiferent de ceea ce spun la televizor, apropiaţii preşedintelui nu îi vor retrage sprijinul Monicăi Ridzi decât atunci când DNA va începe urmărirea penală. Probabil la Sfântul Aşteaptă.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>