Blog

Invoc Articolul VII în interesul cetățenilor români din diaspora

Mă întorc în presă. Nu e ca și când aș fi plecat vreodată. Din 2010 după proiectul InfoPro, MediaPro, am continuat să răspund invitațiilor la radio și televiziune, am scris pe platforme online, am ținut cursuri la Facultatea de Jurnalism. Și voi continua să o fac.

Societatea Română de Televiziune îmi face onoarea de a mă invita să fiu moderator și gazdă în studiourile sale. Din această seară, în fiecare miercuri, de la 21.30, vă aștept pe TVRi la emisiunea Articolul VII în care dezbatem subiecte din actualitatea politică, economică, socială care îi afectează mai ales pe românii din afara granițelor.

 

Diaspora este în prim-planul mass-media și al atenției opiniei publice în special cu prilejul alegerilor prezidențiale. Dar statul român beneficiază permanent de munca românilor din străinătate și prin urmare se obligă prin Constituție (Art. VII) să nu îi uite și să le apere drepturile. Împreună cu specialiști, sociologi, politologi, jurnaliști și politicieni voi analiza cele mai spinoase probleme ale cetățenilor români din diaspora și voi prezenta ce pot face sau ce fac autoritățile pentru rezolvarea lor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *