Blog

Boc a căzut mai rău decât la Gheorghe în emisiune…

… dar are toate condiţiile să se ridice rapid ca un Hopa – mitică. Preşedintele României îi poate da o mână de ajutor fostului premier, iar cu cealaltă îi poate ajuta pe amicii (Videanu, Blaga) şi prietenele (Ridzi, Udrea) din Partidului Demnocrat-Liberal, înfrânt ieri în Parlament la moţiunea de cenzură.

 

În zadar se sfătuiesc la ceas de noapte PNL, UDMR şi PSD, degeaba îşi fac calcule Geoană şi Crin Antonescu, inutil moşesc liberalii un premier independent în persoana Primarului Sibiului, Preşedintele Traian Băsescu îl poate nominaliza încă o dată pe Emil Boc în fruntea Guvernului.

Noul premier va trebui să se prezinte în Legislativ şi să obţină încrederea Parlamentului. În cazul unei noi moţiuni sau în situaţia neacordării încrederii, Preşedintele Traian Băsescu ar fi putut dizolva Parlamentul dacă nu era în ultimele 2 luni de mandat. Ar fi fost varianta câştigătoare pentru Preşedinte: alegeri anticipate parlamentare şi un inamic tradiţional doborât în pragul alegerilor prezidenţiale: Parlamentul bicameral.

Boc, interimar, poate fi din nou în picioare! Cine sau ce îl poate împiedica pe Traian Băsescu?

One Comment

  1. Adrenalina

    Il poate impiedica un meteorit care sa-i cada in chelie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *