Training pentru dezvoltarea afacerii tale, la Bucharest Technology Week

Training pentru dezvoltarea afacerii tale, la Bucharest Technology Week

Va invit pe 25 mai, la Hotel Capitol din Bucuresti (zona Piata Universitatii), Sala Luvru, la un training de “Leadership situational si Managementul si masurarea Performantei.” Evenimentul gratuit are loc in cadrul Bucharest Technology Week și se deruleaza la initiativa Academia de Bine in colaborare cu Red Carpet Production, pentru tineri intreprinzatori sau pentru cei care doresc sa devina antreprenori si sa porneasca o mica afacere.

Impreună cu Cristiana Bogateanu de la Academia.inventeaza.ro, antreprenor si trainer in Management de Proiect si alaturi de Catalin Stoica, coach certificat John Maxwell Team, vom sustine un training gratuit despre business, leadership si noi tehnologii. Propunem o sesiune de trei ore de exercitii si exemple despre cum începi o afacere, cum inveti din esec, cum depasesti obstacole si cum eviti multe dintre problemele pe care le-au avut altii. Vorbim despre cum folosesti tehnologia in avantajul tau, cum poti face performanta oferind calitate, cum sa alcatuiesti, evaluezi si motivezi echipa, cum sa iti gestionezi timpul si resursele incat sa obtii profit maxim, cum sa iesi din zona ta de confort si sa intri in zona de responsabilitate si de actiune.

Inscrierile la eveniment se fac online, AICI! Te astept miercuri, 25 mai, orele 18.00-21.00, la curs!

One thought on “Training pentru dezvoltarea afacerii tale, la Bucharest Technology Week

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>