Blog

Tinerii şi mass-media

Începutul lui 2009, după susţinerea doctoratului din 8 decembrie, nu mi-a adus o încetinire a activităţilor, aşa cum eram tentat să cred o dată cu creşterea euro şi cu primele semne ale crizei financiare. Ieri am susţinut examenul de lector universitar, săptămâna viitoare este una plină la InfoPro (am emisiuni de luni până duminică).

Blogul a alunecat în planul doi, dar promit să îl aduc în prim-plan în săptămânile următoare, cu atât mai mult cu cât viaţa politică şi mediatică românească ne oferă constant surprize (mai mult neplăcute, ce-i drept).

Impactul mass media asupra publicului tânăr este tema conferinţei organizată de World University Service – România cu Fundaţia Hanns Seidel şi cu “Serile FJSC”, sâmbătă, 24 ianuarie 2009, ora 10 la Casa de Cultură “Friedrich Schiller”, (str. Batiştei  nr. 15, Bucureşti).

Ne întâlnim acolo cu Petrişor Obae (paginademedia.ro) care va vorbi despre Presa scrisă sau internetul? – Care sunt sursele de informare ale tinerilor, cu  conf. dr. Silvia Branea care va conferenţia despre Impactul televiziunii asupra publicului tânăr şi cu subsemnatul. Eu voi face o scurtă istorie a Radioului on-line în România. Întâlnirea (la care sunteţi invitaţi să veniţi cu prietenii) se va încheia cu o discuţie liberă despre “Publicul tânăr şi tendinţele în evoluţia mass media în România.“ 

2 Comments

  1. Antonio Momoc

    Nu am fost plecat niciodata din “comunitate”:)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *