Blog

Serile FJSC

„Serile FJSC” sunt un eveniment lunar cu intrare libera adresat studentilor FJSC ai Universitatii din Bucuresti. La aceste dezbateri publice sau proiectii urmate de mese rotunde sunt invitati studenti la stiintele comunicarii, jurnalism, marketing, PR si advertising, stiinţe politice, sociologie, drept. Intalnirile tematice cu oameni de succes sau cu modele profesionale sunt un bun prilej pentru studentii FJSC de a lasa un CV sau o carte de vizita invitatilor, de a se inscrie intr-un internship sau la practica. „Serile FJSC” sunt un eveniment non-profit si au ca misiune dezvoltarea profesionala a studentilor.

Target

  • Publicul principal: studentii FJSC si studentii universitatilor din Bucuresti si din tara, angajati sau cu intentia de a intra pe piata media, in industria marcom, relatii publice si publicitate.
  • Public secundar: jurnalisti, specialisti din PR si publicitate, bloggeri, analisti politici si media, lideri de opinie.
  • Public potential: cetateni interesati de subiectele anuntate public.

Obiective

  • Sa adune la un loc, la aceeasi masa oameni de PR, jurnalisti consacrati, publicitari, creativi, comunicatori, influenceri, studenti interesati sa intre pe această piata, dar si analisti, sociologi, lideri de opinie preocupati de probleme de interes public sau profesional.
  • Sa prezinte transparent piata media si de publicitate din Romania.
  • Sa faciliteze contactul dintre studenti si industrie, sa conecteze managementul organizatiilor media cu studentii preocupati de piata muncii media si industria marcom din Romania si din Uniunea Europeana.
  • Sa dezbata probleme care tin de functionarea libera a presei si sa evidentieze modul cum pot fi tratate obstacolele in calea libertatii de exprimare, precum ingerinta politicului sau economicului in spatiul redactional.
  • Sa functioneze ca spatiu informal de dezbateri libere – moderate de reprezentanti din spatiul academic – si sa construiasca astfel spatiul public romanesc.

Moderator și initiator Serile FJSC

Conferențiar univ. doctor Antonio Momoc
(foto din 2005)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.