Regimul Băsescu este campion la numărul de securişti pe cap de locuitor

România este la ceva pe primul loc în lume: la numărul de securişti. Statul român are un număr atât de secret de agenţi secreţi, încât din declaraţiile unor foşti directori SIE rezultă că avem cel puţin 60 de agenţi de securitate la suta de mii locuitori, în vreme ce americanii au 9 spioni, iar britanicii au doar 6. Ziarul Gândul, citând La Repubblica, dezvăluie că „România este liderul spionajului mondial. Nici Ceauşescu nu avea atâţia spioni.”

În timp ce în sectorul bugetar se fac restructurări de personal ori se reduce dramatic numărul de angajaţi, România are 7 servicii de securitate plătite din banii noştri, ai contribuabililor. Media europeană este de 3 servicii de securitate, iar unele state, ca Irlanda, Grecia, sau Slovenia, plătesc de la bugetul de stat un singur serviciu secret.

Ca români aflaţi în siguranţă totală, (pentru că serviciile veghează pentru liniştea noastră), ne putem mândri în lume cu frumuseţiile şi cu bogăţiile patriei noastre, cu relieful nostru, dar mai ales cu securiştii noştri.

2 thoughts on “Regimul Băsescu este campion la numărul de securişti pe cap de locuitor

  1. Pe de-o parte este si unul din motivele pentru care am fost apreciati de NATO. James Bond e fictiune, Grigore Ureche zis ”Soparla” e in continuare baza (adica mentinem reteaua de agenti infiltrati in defavoarea metodei moderne).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>