7 thoughts on “Mergem sau nu la vot?

 1. clipul ala cu fructele e sinistru de prost. ma deprima. imi vine sa ma duc in cabina de vot si sa-mi tai venele.

  mesajul e sablon curat, limba de lemn, iar tonul vocii e la fel de empatic ca al militianului ceausist (despre convigator sa nu mai vorbim, ok?)

  mesajul nu convinge. iar meta-mesajul suna cam asa: oricum alegerile sun un rahat pe care ti-l bagam pe gat, macar pretinde ca are gust bun, ok? O faci pentru copilul tau, mandru sa vada ca are parinti imbecili. sa creasca si el imbecil, sa nu se mai simta copiraiterul unicat.

  gata, mi-am varsat nervii publicitari

 2. Lovingvama, maneaua e difuzata destul de des pe Etno TV, in special in emisiunile de dedicatii. Daca nu ma insel, postul Tv apartine candidatului PD-L, Silviu Prigoana.

  Marele Han, banuiesc ca baietii de la PD-L au conceput clipul cu gemul de mere.

  Veniti la dezbaterea de luni, 21 noiembrie, despre Publicitatea electorala??

 3. Luni, pe 24 noiembrie 2008, ora 17 in Complex “Leu” din Bd. Iuliu Maniu 1-3, in prea-cunoscuta sala 614 dezbatem cu profesionisti despre “Publicitatea on-line.”

  Detalii despre invitati
  aici!

  Dupa dezbatere, iesim la bere!

 4. Din cate am inteles, a fost o actiune de “rogue” al lui Prigoana, care se pare ca nu il intereseaza de campania de imagine a PD-L-ului, de coordonare sau de brand politic. A dat sa fie, cu lautarii…Din pacate fiecare partid are merele lui stricate.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>