Blog

Lista lucrărilor de diplomă coordonate – licență și master 2013

Lucrări de diplomă coordonate – sesiunea februarie 2013.

Badea Maria, Imaginea candidaţilor în campaniile prezidenţiale din SUA.
Istratie Dan, Relația dintre agenda Președintelui României și agenda media. Studiu de caz: Discursul lui Traian Băsescu la protestele din ianuarie 2012.
Poșircă Alina, Hate speech online împotriva romilor. Atitudinea userilor și a bloggerilor față de romi în presa online din România.
Ungureanu Mihai, Social media – instrumente de comunicare politică în alegerile parlamentare din 2012. Studiu de caz: Victor Ponta și Dan Diaconescu pe blog si Facebook.

Lucrări de diplomă coordonate – sesiunea iunie 2013.

Filip Delia (ID), Construcția unei campanii electorale locale. Studiu de caz: Robert Negoiță pentru primaria sectorului 3, București.
Florea Adrian (ID), Site-urile de știri Antena 3 și Protv în perioada protestelor din ianuarie 2012: între obiectivitate si manipulare.
Ioniță Alexandru, Campania electorală online pentru alegerile parlamentare din decembrie 2012. Studiu de caz:
Ivănescu Ana Maria, Clipul publicitar – instrument de PR politic online în alegerile parlamentare din 2012?
Metiu Ana, Utilizarea rețelelor sociale în campania pentru referendumul din 2012 privind demiterea lui Traian Băsescu.
Neamţu Nadina, Publicitatatea electorală din presa scrisă, la alegerile parlamentare 2012 din judeţul Gorj. Analiză comparativă între Victor Ponta şi Dan Diaconescu.
Petrosu Diana, Cum audităm reputația online. Studiu de caz: firma Sigmanet.
Panait Cosmin (ID), Receptarea crizei financiare în presa din Romania și din SUA: între minimalizare și exagerare.
Pătrășcanu Dan Lucrețiu (ID), Alegerile parlamentare din decembrie 2012 pe rețelele de socializare. Studiu de caz: Campania candidaților pentru Camera Deputaților din Colegiul 1 Focșani pe Facebook.
Teodorescu Bîrlă Vlad, Analiză de imagine indusă în mediul online. Campania candidatului Nicușor Dan în social media la alegerile locale 2012.


Lucrări de disertație coordonate – sesiunea iunie 2013.

Gogălniceanu Alexandra, Mobile marketing în campania parlamentară din 2012.
Miron Cristi, Imaginea instituțiilor în perioada de tranziție în presa portugheză: 1974-1976.
Moisa Robert, Imaginea în presa din România a electoratului autohton. Cum îi descriu jurnaliștii pe alegătorii români la alegerile parlamentare din 2012.
Rotari Olesea, Tehnici de comunicare electorală: lacrima lui Băsescu vs lacrimile lui Hilary Clinton, Barack Obama și Vladimir Putin.
Roxana Sabău, Studiu comparativ asupra discursului politic a doua generații de politicieni. Același discurs la vârste diferite? Studiu de caz: Ion Iliescu și Victor Ponta. SAU: Discursul religios în campaniile electorale din România.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *