Guvernarea PD-L se sprijină pe tinerii “geniali” ai României

Ştiaţi cine este şef la Oficiul Naţional pentru Cultul Eroilor? M-am informat şi eu de pe blogul lui Tolontan.

Pe mine m-a scârbit atât de tare informaţia asta încât mi-a spulberat şi ultima iluzie că România ar fi ţara mea. România e a lor şi a urmaşilor urmaşilor lor: a băieţilor şi fetelor de bani gata (Eba, micul Prigonius, marele Boureanu etc), a celor cu “succesuri” din PD-L şi din celelalte partide care procedează similar o dată ajunse la vaca de muls numită şi administraţia publică de nivel înalt.

Probabil că absolventa de Spiru Haret, la cei 28 de ani, pe numele ei Georgia Gabriela Voicu este genială, întrucât a fost răsplătită cu poziţia de Mare şef al Oficiului Naţional pentru Cultul Eroilor în februarie 2010, prin ordin direct al Ministrului Apărării, aşa ca pentru primul ei loc de muncă.

Domnişoara este un nou model de reuşită profesională, de înaltă ţinută morală. Georgia Gabriela este o altă tânără (speranţă) plecată de jos care prin efort şi seriozitate a ajuns într-un singur an posesoare a unui Aston Martin, a unui BMW si a câtorva apartamente şi case. Dacă voi nu sunteţi în stare (după facultăţi), nu trebuie să fiţi invidioşi pe succesurile în muncă ale acestor (hai să le spunem) oameni de geniu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>