BRomania la Serile FJSC (la prânz)

BRomania la Serile FJSC (la prânz)

Bromania

Matei Dima, cunoscut internauților ca BRomania, mi-a acceptat invitația și va veni joi, 17 mai, de la 12:00, la amfiteatrul R3 (Pta Universității, Bd. Regina Elisabeta, 4-12, etaj 3) să vorbim despre publicitatea online în era video, influenceri, content si campanii virale pe internet.

BRo este unul dintre cei mai de succes online influenceri din România, este actor, regizor, stand-up comedian și managing partner la Global Entertainment – Global Records. Anul trecut a deschis subdivizia Global Influencers. Are 1.300.000 de fani pe Facebook, 500.000 de abonati pe YouTube si 763.000 de urmăritori pe Instagram.

La succesul său contribuie și echipa de creativi cu care generează materialele, iar omul e mereu în cautare de noi talente, așa că pregatiți-vă întrebările, puneți-l în dificultate sau luați-l prin surprindere. Intrarea este liberă!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>