Alege sloganul cel mai prost!

Seria sloganurilor penibile din campaniile din acest an a fost deschisă de PRM. Afişul PRM pentru alegerile europarlamentare cu fotografia lui Vadim si a lui Gigi stă sub sloganul: “Doi creştini şi patrioţi vor scăpa ţara de hoţi!” Arestat recent şi ridicat de mascaţi tocmai pentru că i-a prins pe hoţii maşinii sale, patriotul Gigi Becali va scăpa în viitor ţara de hoţi, nu dintr-o funcţie publică în România, (de procuror sau poliţist), ci tocmai de la Bruxelles, direct din fotoliul de parlamentar european, de funcţionar cu papion.

Nici sloganurilor partidelor mari nu sunt mai de doamne-ajută. PD-L propune pentru alegerile europarlamentare fraza “La bine şi la greu!” Propunerea este azvârlită pe paiţă acum când lista PD-L este deschisă de Teodor Stolojan, omul care s-a înbolnăvit în campania prezidenţială din 2004 pe ultima sută de metri şi care a refuzat în 2008 funcţia de premier tocmai atunci când României îi era mai greu, adică în anul în care intra în criza financiar-economică mondială. Probabil mesajul trebuie citit “la bine şi la greu tot în PD, sau tot pentru PD!” indiferent cât de greu îi este anul acesta lui Traian Băsescu.

PSD-ul lui Vanghelie (exterminatorul lui Mădălin Voicu) îşi lansează candidaţii sub sloganul ameninţător “Alege bine!” Un fel de ameninţare că dacă alegi prost, nu o să îţi fie bine în PSD, ba e posibil să fii dat afară. Alege bine, că dacă nu îţi va sta capul acolo unde îţi sunt picioarele. Cu acest slogan ex-terminator, PSD face demonstraţia că încă nu a învaţat lecţia comunicării electorale din campanile recente. Ce o să îi oprească pe contracandidaţi să interpreteze sloganul ca pe un teaser? Mai ales că nu există continuarea posibilă: “Alege bine… alege PSD”!? Poate fi “Alege bine… alege orice!” Alege bine, alege să nu votezi!

2 thoughts on “Alege sloganul cel mai prost!

  1. Echipa PD-L ne propune sloganul: “În familie, trecem mai uşor peste greutăţi.”

    Creativii PD-L se referă cumva la familia Băsescu: tatăl preşedinte, fiica cea mică europarlamentar, fratele preşedintelui om de afaceri suspect, fiica cea mica a preşedintelui posesoarea unei case de 800.000 de euro?

  2. Mdaa.. dupa ce Uniunea Europeana ne-a ridicat teme de interes major – e drept prin intermediul celor trei mere etichetate si nu numai, desigur cu scopul de a determina cetatenii cu drept de vot..sa-si exercite dreptul (un scop nobil de altfel!) acum a inceput si campania politicienilor nostri.Satuii de aceleasi personaje colorate care te duc cu gandul la comediile scrise de Caragiale (Dandanache, Trahanache) sa vedeti ce va creste prezenta la vot!!! Am inteles importanta votului, si probabil multi alti cetateni au inteles-o dar pe cine sa pui stampila? Pe aceeasi politicieni, urmariti penal, cu trecuturi patate? Sau sa alegem varianta cea mai putzin proasta? Sloganele partidelor – jalnice! Si ca de obicei PSD-ul tot ataca!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>